Dhr. A.A.G. van Wijgerden

De opa van mijn moederskant is dit bedrijf begonnen. Toen heeft mijn vader het overgenomen en daarna ben ik drie jaar geleden verder gegaan. Ik wist niet wat ik wilde worden en ben er als het ware ingerold.

Carsell Frits Broks

"Drie jaar geleden heb ik een grote controle gehad van de belastingdienst. Toen belde naderhand de inspecteur op en die zei dat het in 17 jaar de eerste keer was dat hij geen naheffing hoefde op te leggen. Dat is dus wel een teken dat Pruim het goed doet."

Maike Bohlmeijer-Steendam

“Ik heb Pruim via de kamer van koophandel gevonden. Ik zocht een boekhouder en toen gaven ze me een lijst met betrouwbare accountants.

"Ik heb drie BV's ondergebracht bij Pruim. Een daarvan is fotovakwinkel Teunissen en de aanverwante webshops."

"Twaalf jaar geleden heb ik deze winkel gekocht. Ik was toen duizenden euro's per jaar kwijt aan belastingadvies bij een groot kantoor. Toen ben ik naar Pruim gegaan en heb ik een offerte gevraagd. Die was veel gunstiger."

"De aanleiding om naar Pruim te gaan was een controle van de belastinginspecteur. Ik ging natuurlijk naar een klus en dan kwam de inspecteur langs. Moest mijn vrouw allemaal moeilijke vragen gaan beantwoorden. Toen was het tijd om een officieel kantoor in te schakelen. Dat is nu 15 jaar geleden."

"Waar ik prijs op stel: het is een klein kantoor, je hebt direct contact"

Jaap van der Pad / Drukkerij Lemver

"Mijn vader was al klant bij Pruim"

"Hij doet gewoon zijn werk, zo hoort het toch ook!"

"Hij denkt wel mee over de bedrijfsvoering. Bijvoorbeeld toen ik een nieuwe printer nodig had. Die kon ik kopen of leasen. Toen zei Pruim: als je het geld hebt moet je hem kopen"

"Ook toen ik nog voor een baas werkte bracht ik de boekhouding al naar Pruim"